Blog

maf minimal art family secret party illegal buli budapest rave house dj vibe dj probaterem pioneer

Szombaton újra a Dunaparton bulizunk!

A legutóbbi Dunaparti megmozdulás után nem volt kérdés hogy nagy az igény az ilyen megmozdulásokra.
Így még kihasználva a jó időt hétvégén újra összeraktunk nektek egy eseményt ahol újra összegyűlünk a szabadba a holdfény és a csillagok alatt egyet bulizni.

A helyszín most is a dunaparton lesz és hasonlóan a korábbi bulikhoz most is egy varázslatos helyszínt választottunk ki. Lesz kulturált mosdó ahogy eddig is valamint most is lehet majd sütögetni főzőcskézni.

A esemény zártkörű és regisztrációhoz kötött.
Ha már regisztráltál egy korábbi eseményünkre akkor neked már csak az értesítéseket kell nézned mert már kiküldtük a meghívókat.
Aki meg nem regisztrált az itt tud regisztrálni:
www.minimalartfamily.com/reg

Kérünk titeket, hogy valós adatokat adjatok meg mert különben nem haddjuk jóvá a regisztrációt és utána már nem tudtok regisztrálni!

Várunk mindenkit sok szeretettel.
Sziasztok.

–ENG–

After the recent riverside gathering by the Danube, there was no question that there is a high demand for such events. So, taking advantage of the good weather this weekend, we’ve organized another event for you where we can gather outdoors under the moonlight and stars to have a great time.

The location will once again be by the Danube, and just like our previous parties, we’ve chosen a magical spot. There will be clean restrooms as before, and you’ll also be able to barbecue and cook.

The event is private and requires registration. If you’ve already registered for one of our previous events, all you need to do is check your notifications because we’ve already sent out the invitations. If you haven’t registered yet, you can do so here: www.minimalartfamily.com/reg

We kindly ask you to provide accurate information because otherwise, we won’t be able to approve your registration, and you won’t be able to register later!

We look forward to welcoming everyone with lots of love.
Goodbye!

No Comments

Leave a Reply