Blog

minimal art family dj probaterem suli iskola tanfolyam techno house maf bass ableton diva miniv

Sulikezdés másképp!

Lelkes partyzóként már biztosan találkoztatok velünk. Bulijainkon lelkes amatőrök és profik is megfordultak már a dj pult mögött. Különlegessége ezeknek a rendezvényeinknek, hogy széles spektrumon mozog a elektronikus zenei stílus, amit képviselünk. A bulik szervezésén túl műsorokat csinálunk, segítjük a feltörekvő fiatal tehetségeket, de sokan nem tudják, hogy a stúdió ahol dolgozunk próbateremként és suliként is funkcionál.

Így hát szeptemberben nálunk is elkezdődik az intenzív oktatás és mentorálás.

Stílustól függetlenül dj próbatermünk nyitott mindazon fiatalok előtt, akik szeretnék kipróbálni magukat milyen „DJ”-nek lenni, profi dj pulton keverni hangerőkorlát nélkül, vagy fejleszteni  a már meglévő tudásukat.

Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor elkap a gépszíj és csak úgy jönnek a jobbnál  jobb keverések, ám kopog a szomszéd, rosszabbik esetben a rendőrség.

Na ez az ami nálunk nem fordulhat elő.

Kicsit a technikáról:

A brit Allen&Heath gyártotta, az elit dj-k által legtöbbet használt XONE keverője figyel nálunk is az asztalon. Ez a  Xone 42 4 csatornás mixere, amelyben megtalálható a legendás analog filter. Nehéz ennél jobb filtert találni amit valaha keverőbe beépítettek. Digitális lejátszókból 4 is van. Két darab Pionner XDJ 1000 MK2 és egy pár a kisebbik tesóból az XDJ700-ból. Tudásban szinte ugyanazt tudják, annyi különbséggel, hogy a 700-as a szó fizikai értelmében a kisebbik tesó.

minimal art family dj techno maf suli iskola probaterem house deep underground micro tech ableton probaterem

Végül de nem utolsósorban két elpusztíthatatlan “nagy öreg”  Technik 1200MK2-vel is fel vagyunk vértezve. Nagy örömmel figyeljük, hogy a lemezeladások és a lemezhasználat, növekvő tendenciát mutat bizonyos stílusokban. Egyfajta presztízst ad, nem véletlenül! Nagy elszántság, kitartás és persze némi tehetség szükséges a fejlődéshez. 

Íme a mi különleges ajánlatunk azoknak, akik kedvet kaptak hozzá: 

Szeptemberben a bérleteink mellé ajándék 1 órás promó felvétel jár 3 kamerával, valamint egy fotóportfólió, amivel be tudod promózni saját magad az online felületeiden. 

 

További részletek itt:

https://minimalartfamily.com/szolgaltatasaink/

 

No Comments

Leave a Reply