Blog

MAF PIKNIK minimal art family óbuda hajogyari sziget day time andrija jager

HAJÓGYÁRI PIKNIK!

Óduda egyetlen szigetét a híres Hajógyári szigetet nem hiszem, hogy be kellene bárkinek is mutatni. Számos szórakozóhelynek adott már otthont és fel sem tudnánk sorolni mennyi híres lemezlovas fordult meg a Stúdió, a Bed és a Mokka Cukka színpadán.

A fiatalabb generáció inkább a Sziget fesztivál otthonaként ismerte meg a szigetet. Viszont mi történik az Óbudai szigeten a maradék 358 napban amikor nem a fesztiválozók lepik el?

Egy igazi paradicsom azoknak akik kiszakadnának a városi rengetegből. Fantasztikus friss levegő, hatalmas zöld mezők egy látványos kialakított sétány a sziget felső szakaszán, valamint pazar látkép tárul elénk a sziget csúcsából ami isten igazából egy igazi szabadstrandra emlékeztet.

maf piknik minima art family tv duna obuda hajogyati day time party

És hogy jön ide a piknik?

Úgy hogy június 8-án egy nappali mókázást,közösségi találkozót szervezünk MAF PIKNIK néven. A cél, hogy vendéglátó egységektől vagy egyéb gazdasági szervezettől függetlenül élvezhessük a természetet, a napfényt és az elektronikus zenét.

Ennek megfelelően az esemény díjmentes bárki által látogatható. Mint ahogy egy igazi piknik itt is mindenki azt hoz magával enni inni amit csak szeretne. Egy dolgot kérnénk Tőletek, hogy a piknik protokollt mindenki tartsa be – óvd környezeted, ne szemetelj!

Erről bővebb információkat az esemény leírásában olvashattok:

https://www.facebook.com/events/439084983586903/

No Comments

Leave a Reply