VIDEÓ FELVÉTEL / LIVE STREAM

Ebben a rohamosan fejlődő világban már nem elég csak készíteni egy szettet és feltölteni a netre. Egyre több a szereplő és az ilyen fajta gyenge próbálkozások elvesznek a médiazajban.  A Livestream-nek köszönhetően mindenkinek megadatott a lehetősége, hogy saját Tv műsort gyártson otthonából akár a hálószobájából. Ez nem minden esetben a legjobb megoldás. 90%-ban inkább csak ront a helyzeten mint előre visz.

De ennek most és mindörökre vége! Igényesen berendezett 4 kamerával felszerelt full extrás stúdiónkban vagy külső helyszíneken olyan felvételeket rögzítünk, ami garantáltan nem veszik el a süllyesztőben. Az első videóidat garantáltan többen fogják majd nézni, a jövőbeli megrendelőid figyelmét biztosan nem kerüli majd el és a rajongóid szívesebben nézik majd meg újra és újra a tartalmakat.

Készítsd el bemutatkozó videódat amit elküldhetsz kluboknak, rendezvényszervezőknek referenciaként. Rögzítsd aktuális szettedet amit megoszthatsz rajongóidal. Gyárts rendszeres műsort az online felületeidre.  Örökítsd meg videóval a bulikat, amiben játszol tovább emelve a hírnevedet.

ÁRLISTA

Egy kamerával:

1 óra: 8000 Ft

2 óra: 15000 Ft

Négy kamerával:

1 óra: 15000 Ft

2 óra: 20000 Ft

2 óránál hosszabb felvételek, rendszeres műsorok, vagy külső helyszínen történő felvételek, online stream-ek esetén kérj árajánlatot.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK