Rólunk

A Minimal Art Family alapítója Andrija Jager, aki 2009-ben hívta életre a mára már branddé alakult formátumot. Kezdetben rendezvények szervezésével foglalkoztak, később a baráti szerveződés idővel kinőtte magát és egy komoly nemzetközi szervezetté alakult. Egyre több művész csatlakozott hozzájuk, rendezvényeiken egyre több érdeklődő jelent meg. Így lett a MAF egy fiatal művészekből álló csapat, melynek célja a kultúrélet színvonalának növelése, a művészei bemutatása, népszerűsítése és megismertetése, illetve a közösség összefogása.

2011-ben aztán elindult a Minimal Art Family TV (MAF TV) lehetőséget nyújtva a bemutatkozásra minden olyan művész, zenész, dj, producer számára, akik szeretnék megmutatni magukat. Rendkívül színes és változatos műsorunk minden héten. Akik nem tudnák figyelemmel követni az élő adást, azok számára a videó archívumban az összes korábbi adás visszanézhető. Célunk, ezzel egy közösség kialakítása, amely felé információt, kulturális impulzusokat és az aktuális trendet tudjuk kommunikálni, közvetíteni. Változatos programjainkkal, különböző zenei stílusokkal megpróbáljuk mindenki érdeklődését felkelteni és ezzel mindenki felé nyitni.

minimal art family maf ptobaterem dj sikola suli gyakorlas live stream video
minimal art family tv music dj maf probaterem budapest pioneer

2016 januárban bejegyzésre került a Minimal Art Family Records. Fő stílusa a kiadónak a Minimal és a Techno. Saját művészei mellett számos vendég és feltörekvő tehetség munkájával találkozhatunk.

Andrija fontosnak tartja a tehetségek felkarolását így 2017-ben DJ iskolát és próbatermet indított el azok számára akik szeretnék magukat kipróbálni a dj pult másik oldalán. Az oktatás és a próbaterem helyszíne a Bogdáni út 1. szám alatt található stúdió, rendkívül családias atmoszférával bír, ami a csapat egészére jellemző, ettől is számít kuriózumnak a piacon.