MAF PIKNIK – SZABADSÁG HÍD

MAF Miniamal Art Family deep house budapest daytime party

Details

Time: július 13, 2019 14:00
Event Type: DAY TIME PAYRTY
Organized By: Minimal Art Family

About Event

Piknikezésre fel!

English text below

A szabadságot szimbolizálva újra közösségi pikniket szervezünk de most Budapest egyik legszebb pontján a Szabadság hídon július 13-án. Ahogyan azt már a korábbi években megszokhattuk júliusban a híd a gyalogosoké!
Ezért nem is volt kérdés, hol lesz a folytatás. A filozófiának változatlan, enni és innivalóról mindenki maga gondoskodjon, a jó zenét és a jó hangulatot pedig mi garantáljuk.

Akik pedig mindezekről gondoskodni fognak:
Andrija Jäger
Kornel Halasz
Jeffery & Jemal
Viktor Funtek
Zerogee

Kapj fel otthon egy üveg bort, valami harapnivalót és gyere ki építsük a közösségünket, ismerkedjünk, beszélgessünk, szórakozzunk élvezzük a nyarat, a jó időt és a fővárostól kapott lehetőséget.

!!!FONTOS!!!!
Megkérünk mindenkit arra, hogy NE szemeteljen! A kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja a szemetet és erről tájékoztassa a körülötte lévőket is!

Hívjátok meg barátaitokat, ismerőseiteket, hogy Ők se maradjanak ki a mókából.

—————————————————————————————–

After the previous successful event we are happy to announce: the MAF daytime party is carrying on. We provide the music and fun, you bring your favourite food and drink. The next daytime party will be organised on the Liberty Bridge on 13th July.
Line up:
Andrija Jäger Jäger
Kornel Halasz
Jeffery & Jemal
Viktor Funtek
Zerogee

Budapestʼs iconic bridge, the Liberty Bridge (Szabadság híd) will again be turned over to pedestrians this weekend as well. Come and enjoy the freedom and the summer vibes. Join us and be a part of a great clique. The awesome venue, the music, sunlight is given only you guys are needed to make a perfect Saturday afternoon. Invite your friends as well – more people more fun.
Very important: NO LITTERING!