A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Raul Young

minimalArtFamily maf tv web pics_raul

2017.04.06 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Raul Young

Következő MAF TV adásban Raul Young lesz a vendégünk. A vele készült beszélgetéséről olvashattok itt, élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (04.09).

Raul Young interjú!

1. Kezdjük azzal, mikor kezdtél zenével foglalkozni?
11 éves voltam, amikor elkezdtem érdeklődni a mixelés iránt, kezdetben számítógépes dj programokkal ismerkedtem, majd 12 évesen már sikerült is egy alapszintű dj felszereléshez jutnom.

2. A zene mellett mivel foglalkozol?
A hétköznapokban egy irodában dolgozom Szombathelyen.

3. Milyen zenéid jelentek meg mostanság és mi várható?
Nemrégiben jelent meg egy közös munkám Ramit barátommal a legendás Nervous kiadó gondozásában. Néhány hét múlva érkezik egy újabb kollaboráció, ezúttal David Temessi-vel, amit már nagyon várunk, ugyanis erre a kiadványra két igazi nagyágyú (DJ Rush, Fatima Hajji) is remixelt nekünk. A tavasz/nyár folyamán várhatóak még további kiadványaim többek között a Renesanz, Funk'n Deep, Refused, Be Massive kiadóknál, illetve természetesen a saját kiadónk (Illegal Control) is finom megjelenésekkel van betárazva.

4. Saját kiadód van, miért döntöttél mellette?
A saját kiadónkat egy évvel ezelőtt alapítottuk Baluca barátommal. Régóta szerettünk volna egy saját platformot is, ahol mi szelektáljuk a megjelenéseket, illetve teljesen a mi kezünkben van a promóció/marketing.
Úgy gondolom, hogy jó irányba tartunk, hiszen egyre több pozitív visszajelzést kapunk a kiadványokra, többek között Richie Hawtin, Umek és Gaga is játszott már egy-egy zenét a kiadónktól.

5. Mi volt a legemlékezetesebb fellépésed és miért?
Szerencsére számos emlékezetes fellépést tudhatok magam mögött. Kiemelném a legelső fellépésemet, ami 13 évesen volt a környék topklubjában (Romkert-Szombathely). Akkor talán az ország legfiatalabb lemezlovasaként mutatkoztam be a nagyközönség előtt. A mai napig kiráz a hideg (pozitív értelemben), ha visszagondolok erre az estére. Ezen felül például a Dokkoló záróbuli, vagy az angliai fellépéseim (EGG Club, Londoni Magyar Bulik), a Corvin-os fellépések mind-mind emlékezetesek, illetve a rezidenciámhoz (Cuba Cafe-Szombathely) is felejthetetlen buli élmények kötnek.

Raul Young facebook oldala

Köszönjük Krisztián! Jó zenélést kívánok vasárnapra!

David Salow
https://www.facebook.com/djsalow/

Hasonló cikkek