A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Peter Saintone

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_peter

2017.05.11 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Peter Saintone

A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Peter Saintone

Következő MAF TV adásban Peter Saintone lesz a vendégünk. A vele készült beszélgetéséről olvashattok itt, élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (05.14).

Peter Saintone interjú!

1. Mikor kezdett el érdekelni a zene?
Már egész kis gyermek korom óta érdekel a zene. 15 éve mint DJ komolyabban foglalkozom vele, és 6 éve mint producer saját zenéket és remixeket is publikálok. Az életemként tekintek rá. A hobbim egyben a szakmám is. Aminek nagyon örülök, hogy a közönségnek is tetszik amit csinálok, ezért szerencsésnek érzem magam.

2. Milyen műfajban vagy műfajokban utazol?
Minden zenét szeretek ami jó, ebből kifolyólag nem ragadok le műfaji keretek között. Alapvetően drum and bass, chillstep és house műfajokban mozgok. Amit próbálok a zenéimben vegyíteni.

3. Zenét is írsz! Hol voltak mostanában megjelenéseid?
Mostanság a critical bass nevű portugál kiadónál jelent meg egy dnb ep-m. Az olasz Conga recordsnál meg house és chillstep nóták. Éppen most meg a magyar Breakbeatmassive kiadóval tárgyalunk egy minimal nóta kiadványról.

4. Van olyan előadó vagy producer akire felnézel vagy valamiért szeretsz?
Persze! A magyarok közül például Droplex és Purebeat akiket nagyon tehetségesnek tartok. Külföldi szinten Moby, Skrillex, Noisia, Afrojack és még sorolhatnám.

5. Vasárnapra milyen mixel készülsz nekünk?
Vasárnapra egy színes house/minimal techno szettel készülök. Így remélem hogy minden hallgató kedvére fogok tenni. Nem lesz unalmas azt garantálom! :)

Saintone facebook oldala

Köszönjük Péter! Jó zenélést kívánok vasárnapra!  

David Salow

Hasonló cikkek