A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Gra3o

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_gra3o

2017.05.04 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Gra3o

Következő MAF TV adásban Gra3o lesz a vendégünk. A vele készült beszélgetéséről olvashattok itt, élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (05.07).

Gra3o interjú!

1. Honnan jött a Gra3o művésznév?
Kiskoromban sokat néztem a Macskafogót, ma is nagy kedvencem, aztán valamikor a 2000-es évek elején valószínűleg még az IRC-es (Internet Relay Chat) csetelős időkből maradt rajtam ez a becenév.

2. Mióta érdekel a DJ-zés?
Ha jobban belegondolok mindig is érdekelt, anno 2000 környékén bulik hangosításával foglalkoztam, így kerültem bele a szubkultúrába, akkoriban el is kezdtem foglalkozni vele, de a digitális dj-zés akkoriban nem számított valami menőnek. Viszonylag kiterjedt digitális zenegyűjteményem volt már akkor is, de rá kellett jönnöm, hogy nem fognak bakelitté változni a zenéim, így inkább pihentettem a dolgot egy jó időre (10 év). Nagyjából két évvel ezelőttig amikor tulajdonképpen újult erővel nekifogtam (nyilván a többiek unszolására:) Ezúton is köszönöm nekik, mert rengeteg pozitív visszajelzést kaptam azóta, és sok remek fellépésen vagyunk túl. Az első hivatalos fellépésem 2015 júniusában volt, a PrimeFM-en, ahova Woody hívott meg maga mellé egy back to backre:
https://www.mixcloud.com/gra3o/primefm-live-feat-woody-20150604/
https://www.facebook.com/gra3o.dj/videos/1580828132210296/

3. Tagja vagy a MadCity csapatának. Mikor alakultatok, kik még a tagjai?
A MadCity-vel először 2015-ben léptünk fel közösen, bár korábban már létezett a név, tulajdonképpen a BitBusters formációból alakult ki a csapat, melynek Szegedi Timi, Bakonyi Bálint (aka HiBoo) és Hiripi Gábor (aka Woody) voltak tagjai. Majd csatlakoztam én is és azóta minden energiánkat arra összpontosítjuk, hogy a brand épüljön és minél többen elköteleződjenek mellettünk és a bulijaink mellett. A MadCity alapvető lényege, nem csupán abban rejlik, hogy csapatot alkotunk, hanem azon túlmenően, hogy egy nagyon kreatív társaságot fújt össze a szél, általában egész estés szórakozást próbálunk nyújtani, ahol a középpontban mindig a zene és az előadás áll! Timi hangja és rutinja valami elképesztő és ugyanez igaz Bálintra is, ők ketten teszik élővé a show-t, mi pedig Woody-val ügyelünk a flow-ra, hogy töretlen maradjon :D

4. Rendszeresen szerveztek MadCity bulikat. Mi a következő állomás?
Tavaly december óta nagyjából havi egyszeri alkalommal rendezünk MadCity bulit a Corvin Bar-ban, jelenleg egy 4 buliból álló sorozat utolsó eseménye következik május 13-án, ahol Benathy Zsiga lesz az aktuális vendégünk. A bulisorozat egyébként MadCity in colours névre hallgat, az érdekessége, hogy minden buli más színű, ami a dekóban és a hangulatban is megtapasztalható. Korábbi bulik: in Lime, in Turquoise, in Scarlet, és a következő pedig MadCity in Fuchsia lesz. Lesz még ezen kívül Június 17-én és Július 7-én is egy-egy bulink a Corvin Bar-ban, illetve megyünk Ozorára is, ami tavaly is óriási siker volt.

5. Vasárnap egyedül zenélsz majd nálunk, zeneileg milyennek látod ezt a 2 órát amivel készülsz?
Sokféle árnyalatát játszom alapból az elektronikus zenének, főleg 4/4-et, a deep house-tól a progressive house-on át, a techno-ig, most egy dinamikusabb szettel készültem, főleg okosabb, mélyebb, de helyenként mégis melódikus techno zenéket fogok játszani. Szeretném kiemelni, hogy magyar producerek zenéiből is válogattam be, az első szám egyből egy szenzációs ColorStar remix amit Ben Short készített, illetve lesz egy Metha trekk HiBoo remixben, valamint Raul Young és HiBoo került még bele a külföldiek mellé.

Gra3o facebook oldala

Köszönjük Dani! Jó zenélést kívánok vasárnapra!

David Salow
https://www.facebook.com/djsalow/

Hasonló cikkek