A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: TH

TH MinimalArtFamily maf tv web pics

2017.03.16 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: TH

Következő MAF TV adásban TH lesz a vendégünk. A vele készült beszélgetéséről olvashattok itt, élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (03.19).

TH interjú!

1. Több mixed is fent van a neten, hogyan jellemeznéd stílusodat?
Alapvetően a mély zenéket keresem a 4/4 berkein belül. Legyen house vagy techno, lényeg, hogy a bassline vigye a zenét és maga track pedig sztorit meséljen...olyan sztorit ami passzol a szettembe, amelyben elmesélem a saját sztorimat. Egy-egy track-et hajlandó vagyok napokig elemezgetni emiatt.
Már akkor is a dob- és a basszusszekció érdekelt, amikor még metál zenét hallgattam (aztán az egyik berlini Loveparade megváltoztatott mindent! :)
Klubhangzás áll közel hozzám, hangulatomtól és a közönségtől függ mennyi vokált vagy accapellát eresztek rá egy élő fellépésen a ritmus és basszus szekcióra. Smart house és smart techno címkéket szoktam ráragasztani a kedvenc zenékre!

2. Benne vagy a Switch csapatban, mondanál pár szót a csapatról?
A SWTICH a tavalyi évben pörgött fel: nyáron az A38 hajón volt a szárnypróbálgatás hétközben. Decemberben volt egy nagyobb rendezvény Mateo & Spirittel, amit mindannyian sikeresnek könyveltünk el! Idén Április 8-án érkezik hozzánk Kiko (Magyarországon először) az Akváriumba! Szeretettel várunk mindenkit, izgalmas lesz!

3. Nemrég beindult a Switch sorozat a Kikötőben, erről mit kell tudni?
A téli szezonra beköltözött a Kikötő belső részébe a bulisorozat. Minden szerdán várunk benneteket 18:00-01:00 óráig. Hétköznapokon a hajtás után mindenkinek jól esik egy kis kikapcsolodás, ahol iszogatás és tánc mellett olyan elektronikus zenét hallhat a közönség amit a csapatunk különböző tagjai szelektálnak a széles zenei palettából. Az eddig szerda esték jó hangulatban teltek, érdemes lesz a továbbiakban is ellátogatni.

4. Hogy állsz a saját zenékkel? Szoktál zenét írni?
Ramone-t biztosan ismeritek a budapesti underground zenei életből. Munka mellett vele írjuk a saját zenéket alapvetően club techno kategóriában (ha van ilyen kategória egyáltalán :) ). Első közös kislemezünk a nyári időszakra tehető.

5. Mit csinálsz amikor éppen nem a zenével foglalkozol?
Futás, edzés, utazás, társasági élet és a kislányom teljesen beterítik a naptáramat.

TH facebook oldala

Köszönjük TH! Jó zenélést kívánok vasárnapra!
David Salow
https://www.facebook.com/djsalow/

Hasonló cikkek