A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Push'n'Ball

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_banner_pnb

2017.02.07 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Push'n'Ball

Következő MAF TV adásban Push'n'Ball lesz a vendégünk, nekik tettünk fel néhány kérdést. Élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őket vasárnap este (02.12).

Push'n'Ball interjú!

1. Mióta zenéltek együtt? 
2011 óta létezik a Push’n’Ball. Ha egész pontosak akarunk lenni, akkor 2011 március 15-én készült el az első közös dal, de nem a Nemzeti Dalt remixeltük :)

2. Milyen saját zenék várhatóak tőletek a következő hónapokban?

Készül a második single Fibonacci néven, ami a Stellar Fountain gondozásában lát majd napvilágot. Márciusban jelenik meg a Hot Cue Music kiadónál egy remixünk, amit No One Name - Ale című zenéjéből készítettünk. Távolabbi megjelenés ugyan, de a David Salow féle Vamibhez is készítettünk egy átiratot, amit a Bullfintch jelentet meg. Emellett az első kislemezünk kiadója, a Census Records is felkért minket, hogy egy válogatásra készítsünk új zenét. És természetesen készül még jó pár újdonság. Távolabbi tervek között szerepel egy album is, amire már gyűlnek a zenék.

3. Külön is írtok zenét vagy mindent együtt csináltok? 

Általában külön kezdjük el a zenéket, de együtt fejezzük be. Önálló projektjeink nincsenek.

4. Tagjai vagytok a Switch csapatnak, megosztanátok a filozófiát és pár szót az eddigi bulikról? Sokan nem tudják, de a Switch nem annyira új keletű sorozat, mi 2 éve játszottunk először, akkor még mint vendég fellépők. Az tény, hogy 2016 nyarától találkozhattak a bulizók rendszeresen a Switch névvel. Nyáron az A-38 hajón ősszel és télen pedig az Akváriumban a Volt Music Barban. December 27-én volt az utolsó buli, ami nagyon jól sikerült. Nekünk a Switch egy stílusokon átívelő underground örömzenélés, legyen az deeptech, techno vagy progressive vagy house, teljesen mindegy. A lényeg a hangulat, a jó ritmikák és az eufória. A közönség pedig a tapasztalataink szerint nagyon vevő az ilyen bulikra. A vendég dj-ket is ebben a szellemben igyekszünk elhívni. Érdemes figyelni a facebook.com/BudapestSWITCH oldalt, mert hamarosan érkeznek az infók a következő buliról!

5. Van olyan belföldi vagy külföldi példakép vagy zenei producer, akire felnéztek vagy kiemelnétek a munkáját? Természetesen vannak. Producerként Khen, Roger Martinez, Jamie Stevens, Cid Inc, Brian Cid, Nicolas Rada, Navar és még sorolhatnánk. Dj-ként mostanában Guy J vagy pl. Khen, aki minden idők egyik legfrenetikusabb warm-up szettjét játszotta tavaly tavasszal az Akváriumban. Régebbi kedvencek Sasha, Digweed, Lee Burridge, Dave Seaman, Deep Dish, Jeff Mills, Adam Beyer. Hazaiak közül kiemelnénk a Chriss Ronson és Forteba féle Switch albumot, ami igen csak profi és előremutató darab volt. Emellett nagyon szeretjük Lank, Robert R. Hardy vagy a The Collective Machine munkáit is.

Köszönjük a Push'n'Ballnak! Sok sikert és jó zenélést kívánok vasárnap estére! 
David Salow

Hasonló cikkek