A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Kohajda

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_Kohajda

2017.02.15 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Kohajda

Következő MAF TV adásban Kohajda lesz a vendégünk, neki tettünk fel néhány kérdést. Élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (02.19).

Kohajda interjú!

1. Mikor kerültél kapcsolatban a zenéléssel?
Általános iskolás koromban kezdett el komolyabban érdekelni a zenélés es úgy 15 éves lehettem, amikor felvettem első mixemet.

2. Hol élsz jelenleg, milyen ott a zenei élet?
Jelenleg Ausztriában, pontosabban Linzben lakom. Ausztria mindig is gazdag volt kulturális csoportokban, előadókban, zenekarokban, együttesekben, legyen szó komolyabb, tradicionális vagy könnyedebb műfajról. Az underground szféra dicsekedhet jó pár igen meghatározó klub es fesztivállal ami nagyban befolyásolja az elektronikus zene evolúcióját és trendjeit.

3. Legutóbb néhány hete Budapesten játszottál, hogyan sikerült a buli?
Igen, kis idő elteltével a Corvin Club után most a a Kikötő-ben kaptam meghívást, aminek szívből örültem mivel sok barátom es ismerősöm él Budapesten. A buli sorozat amit nemrég egy nagyon kreatív csapat indított be, meg az elején jár, de a befektetett energia es az okos tervezés megfogja hozni gyümölcsét. A bulit pozitívan ítéltem meg, egyfelől az említett csapat megismerése és a rég nem látott arcok felbukkanása révén. Budapest mindig is egy vibráló, lendületes varos volt és ez ezen a bulin is megmutatkozott. Mindig szívesen fogok Budapesten játszani.

4. Mi volt a tavalyi évben a legjobb fellépésed vagy amit kiemelnél valamiért?
Talán Szerbiában az Exit fesztivalt tudnám kiemelni, ahol egy hatalmas es hihetetlenül hálás közönségnek játszhattam. Jó érzéssel töltött el a tudat, hogy lelkes es fanatikus törekvéseim lassan beérnek es olyan djk közt mint Maceo Plex, Richie Hawtin, Nina Kraviz, Solomun, en is kaptam egy kis reszt a "tortából" amit saját szám íze szerint tudtam ízesíteni, színesíteni.

5. Mit csinálsz, amikor nem zenével foglalkozol?
Olyankor csak hallgatom... :) Hehe, viccet félre teve automatizációval es robotikával foglalkozok. Kikapcsolódásként pedig hegyet mászok, kirándulok.

Köszönjük Kohajda! Sok sikert a nemzetközi célok elérésében és jó zenélést kívánok vasárnap estére!
David Salow

Hasonló cikkek