A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Johnny DK

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_banner_jdk

2017.02.22 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Johnny DK

Következő MAF TV adásban Johnny DK lesz a vendégünk, neki tettünk fel néhány kérdést. Élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (02.26).

Johnny DK interjú!

1. Esztergomban születtél, ott is élsz? Milyen arrafelé a klubélet?
Sziasztok, nagy szeretettel üdvözlök mindenkit! Életem első esztendeje igen kalandosan indult, mert ugyan Budapesten születtem, ám cirka 1 éves korom óta Esztergomban élek, így azt tekintem szülővárosomnak és otthonomnak. Partyélet, és klubbok? .... hmm ez érdekes kérdés. A számos vendéglátó egység közül két élen járó szórakozóhely határozza meg a térség "partyéletét", mely szót azért mondom idézőjelesen, mert csak mosolyogva mondható annak a dolog, mivel főként az utóbbi években sok választási lehetőséget nem kap a szórakozni vágyó arrafelé. Minden hely (tisztelet a kivételnek) 100%-osan a trendeket követi, legyen az Disco,Pub... bármi. Így bárhová elmehetsz egy jó kis "topslágerfm" buliba! :) Ezen az átlagon fáradozunk egy maroknyi kollégával javítani azokon a helyeken, amik partnerek ebben, próbálunk az underground stílusokra vágyóknak is lehetőségeket bisztosítani, legyen az deep, tech-house, vagy techno buli.

2. Merre szoktál fellépni?
Mivel egy évvel ezelőtt sajnos végleg bezárta kapuit a +21 Klub, ahol 2 évig vittem a szombatokat, így fix foglalkoztatóm jelenleg nincs. Viszont, mint azt előbb említettem, vannak alkalmak a környéken, az ALL IN Music cafe-ban pl. havi-két havi rendszerességgel kerül megrendezésre az Esztergom Deep sorozat már több mint 1 éve, elég nagy sikerrel. Tavaly az "E-Night"szervezésében havonta jelentkezett az UEF (Underground Electronic Fiesta) melynek oszlopos tagja voltam. Idén a "Big Up Crew" keresett meg, akikkel már 2 bulink volt 2 helyszínen, valamint a Tribecode 84 keretein belül folynak a saját szervezések, tehát zajlik az élet.

3. Mesélj nekünk a Tribecode 84 sorozatról kicsit, mikor kezdődött?
A Tribecode 84 2014-ben született, nem is egy sorozat, hanem ahogy azt annó viccesen jellemeztem, "Party szervező alakulat" :) Azt szerettük volna adni az Underground stílusok szerelmeseinek amire igazán vágynak, s ebben Hegedűs Leci -RESCUE- barátom volt mellettem. Igazából az alapötlet az volt, hogy internetes zenei fórumokon, facebookon feldobni a témát, vagy akár élőben a szórakozóhejeken az embereket megkérdezve leszűrni a zenei igényeket. Ezeket összesítve hónapról hónapra olyan fellépőket meghívni a Tribecode szervezésű partykba, akik a legtöbb válaszban szerepeltek, illetve ha ez bármi miatt kivitelezhetetlen, akkor a stílusra hozzá leghasonlóbbat hozni. Így az elmúlt években elég forró hangulatú bulik születtek akár kizárólag saját, akár másokkal karöltve szervezve. Eljött Kühl; Ruiz Sierra; Budai (2 alkalommal is), de sorolhatnám még. Jelenleg kicsit pihen a dolog, de az idei év nyarán reményeink szerint visszatérünk, kicsit más formában, de ez egyelőre maradjon meglepetés.

4. Mióta foglalkozol zenével?
Mindig is meghatározó volt számomra a zene, na és ami a lényeg, annak adagolása. Sokakhoz hasonlóan már gyerekként a házibulikon az akkori polgári technikákkal szolgáltattam a zenét. Ugye a 90-es évek végéről beszélünk, így nem kell nagy dolgokra gondolni. Volt 30-40 borzasztó minőségű kazetta, pár száz ősi külföldi és magyar house és egyéb stílusú zene mp3-ban, egy gép amin haldokolva futott a win95... stb stb :) Imádtam akkor is, na de ugorjunk a lényegre. 2013-ban kaptam első meghívásom a Dj Ortyn által szervezett első "First aid" buliba a +21 Klubba , ahol warm up settet játszottam az első 2 órában. Mint azt az elmúlt évek mutatják, később ott is ragadtam a helyen mint szombati rezidens. 2014-től sok helyen megfordultam, akár Esztergom környékén, akár Budapesten. Talán a Budapesti Club D9-et emelném ki jobban, mert amellett hogy 1 évig jártam játszani, kaptam havi 1 komplett szombat estét, amit Tribecode Technology néven csináltam.

5. Milyen mixet várhatunk tőled vasárnap este?
Mindenképpen technot! :) Az igazsághoz tartozik hogy anno techno és tech-house vonalon mozogtam, aztán több okból megérintett a deep house és vállfajai. így az elmúlt 2 évben szinte kizárólag ezzel foglalkoztam, de idén visszatér a keményebb énem is.

Johnny DK Facebook

Köszönjük Johnny DK! Sok sikert a továbbiakban és jó zenélést kívánok vasárnap estére!
David Salow

Hasonló cikkek