A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Bernathy Zsiga

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_bzsiga

2017.03.01 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Bernathy Zsiga

Következő MAF TV adásban Bernathy Zsiga lesz a vendégünk egy liveact műsorral, vele készült beszélgetéséről olvashattok most. Élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (03.05).

Bernathy Zsiga interjú!

1. Mikor kezdted pályafutásodat?
1994 novemberben. Faterom alapította elektronikus zenekarral volt az első fellépésünk Bernathy & Son Live néven duóként működtünk 2012-ig. Azóta saját nevemen szólóban live actezek, illetve mindig velünk vannak a Gépek, azaz a Hangszerek,ez sosem volt dj szett, sosincsenek kész számok, mindig minden ott helyben alakul ki.

2. Felléptél februárban az Emmanuel Top in Budapest bulin. Milyennek ítélted meg, milyen volt a közönség?
Acid Techno Liveacttel készültem az Emmanuel Top bulira. Kimondottan az ACID-re fektetve a hangsúlyt. Gondoltam illeszkedni fog a zenei ívbe, és szeretni fogja a közönség. Én zártam volna a bulit reggel 6-7-ig, de végül nem derült ki hogy mennyire jött volna be a Live Acid Techno, mert Fred Hush után reggel 6kor bezárt a klub, aki úgy gondolta mulat még tovább, az átmehetett a Corvinra, ahol folytatódott az esemény.

3. Van e valami nagyobb terved az idei évre?
More ideas than Time. Tele vagyok tervekkel, mint mindig. Töredékét tudom megvalósítani, mint mindig. Például most Titusznak egy remix elkészítése a következő célkitűzés.

4. Hol hallhatunk téged élőben a következő időkben?
Március 4-én, Debrecenben a Víztoronynál lévő klubban lesz fellépés, Március 18-án pedig Budapesten, az Ankertben a Budapest Bike Maffia bulin, és természetesen itt a MAF streamben :-) 03.05 vasárnap 18:00-tól.

5. Mivel készülsz nekünk vasárnapra?
Kimondottan azért szeretem a stúdiós, netrádiós, streames szetteket, mert teljesen szabadon lehet kalandozni. Általában fél óra után sikerül elkapni a hangulatot, és akkor derül ki merre visz majd az ív.

Bernathy Zsiga

Köszönjük Zsiga! Sok sikert kívánok a vasárnapi Liveacthez!
David Salow

Hasonló cikkek