A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Beko

beko MinimalArtFamily maf tv web pics

2017.03.09 | A MAF TV KÖVETKEZŐ VENDÉGE: Beko

Következő MAF TV adásban Beko lesz a vendégünk. A vele készült beszélgetéséről olvashattok itt, élőben a MAF TV facebook oldalán láthatjátok, hallhatjátok őt vasárnap este (03.12).

Beko interjú!

1. Mikor kezdett érdekelni a zene?
Egészen fiatalon csöppentem bele az elektronikus zene világába, eleinte nyilván nem ilyen szinten, mint most, de próbálkoztam azért hobbiként foglalkozni vele. Tizen pár évesen kezdett behúzni a dolog a bátyám jóvoltából, azóta nincs megállás. Mióta felköltöztem Budapestre, egyre többrétű zenekultúrát sikerül magamba szívnom, amit igyekszem kamatoztatni is.

2. Januárban felléptél a Corvin Clubban. Hogy tetszett, hogyan értékeled a bulit?
Hatalmas élmény volt a Corvinon zenélni, nem gondoltam volna, hogy bármikor is lehetőségem lesz egy ilyen helyen zenélni. Annál nincs jobb érzés, amikor a szett után többen is megdicsérnek, hogy mennyire tetszetős volt a dolog, pláne ha a saját live produkcióidat adod elő... Hát, ott ez megtörtént többször is. Hálás vagyok! Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget a Technodub Seance csapatának!

3. Saját zenéket írsz?
Igen, mostanában ha arról van szó, hogy ZENE, akkor nálam arra kell gondolni, hogy otthon ülök a szobámban, és kreálom a trekkjeimet. A közeljövőben várható is egy 7 számos kis album megjelenés a 24H Techno Recordsnál. Ez a jelenlegi projektem első megjelenése lesz.

4. Mi a legnagyobb sikered amit el tudtál érni a zenéléssel?
Számomra a siker relatív dolog, sikernek mondhatnám az elmúlt bulikat (ez által magamat szerencsésnek), ahol volt szerencsém játszani, akár egy megnyert remixversenyt vagy pozitív visszajelzéseket a próbálkozásaimra. A siker az, amikor érdemesnek látom csinálni azt amit teszek, főleg ha ezzel másoknak is jó pillanatokat tudok okozni.

5. Mit csinálsz a szabadidődben, van valami különleges hobbid aminek hódolsz?
Nagyon szeretek a természetben barangolni, már amennyire az egyetem melletti "rengeteg" szabadidőm engedi. Meg hát természetesen muzsikálok, amikor csak tudok...

Köszönjük Beko! Sok sikert kívánok a vasárnap estéhez!
David Salow

Hasonló cikkek