INTERVIEW: VAN BOEJTEN

van_boejten_03_minimal_art_family_maf_tv_studio_dj_underground_techno_house_deep_pioneer_cd200_nexus_xone_vinyl_stream_live_hungary_tech_bass_oktatas_probaterem_bakelit_gyakorlas_tansolyam_kepzes_.png

2018.01.17 | INTERVIEW: VAN BOEJTEN

Nagyon örülünk, hogy eljöttél hozzánk a Minimal Art Family Tv-be és öröm hogy ilyen bámulatos adással kezdtük meg az évünket.

Kíváncsivá tettél minket hogy honnan származik a neved amit használsz?
Nevem a sport múltamből maradt rajtam, csapattársaim a vezetéknevemből kreálták, a népszerű Bayern középhátvéd nyomás, van Buejten, az én vezetékneven meg Bőjte. így mindenki van Böjtennek szólított, kézenfekvő volt tehát a már ismert név használata.

Hogyan érkeztél meg ebbe a művész világba?
Tinédzser korom bulival töltött hétvégéi tették vonzóvá számomra ezt a világot, sokat jártam bulizni. a zene egészen kiskorom óta meghatározó eleme az életemnek, így valahogy jött magától a dolog, hogy kicsit közelebbről megismerkedjek a dj-k világával.
szép fokozatosan elkezdtem ismerkedni a technikai dolgokkal, sok kis buli, össze-, szétpakolása, aztán a mixelések gyakorlása, bakelit, pio 100-as korszak..

Hol szeret jobban zenélni? Közönségnek vagy rádióműsorba?
Maxim Kuznyecov barátom hozta meg a fordulatot az életemben, hiszen általa ismertem meg későbbi társam Nagy Balázst, akivel létrehoztuk a Beat Warriors formációt, és 5 év alatt sok vidéki, és fővárosi bulit nyomtunk végig, zömében Maximmal léptünk fel.
Szép lassan aztán a család és a karrier előtérbe került, és ez miatt most csak szintentartásként foglalkozom a zenével, saját szervezéseim nincsenek, remélhetőleg azért ennek is újra eljön majd az ideje.

Hasonló cikkek