Hogyan legyél sikeres 2018-ban

minimal_art_family_maf_tv_studio_dj_underground_techno_house_deep_pioneer_cd200_nexus_xone_vinyl_stream_live_pics.png

2018.01.07 | Hogyan legyél sikeres 2018-ban

Sokan teszünk újévi fogadalmat, elhatározzuk még az új év előtt a dolgokat. Világmegmentő terveink vannak, hogy majd jövőre így, és úgy csinálom. Majd amikor átlépünk az új esztendőbe sokakat még visszahúz a bejgli. Na ez a legveszélyesebb, ez a visszatartó erő fogja meghatározni a munkamorálodat, a fejlődésed tempóját. Aki kellően ki van éhezve és igazán elszántan megy neki az új kihívásoknak, annak ez fel se fog tűnni.
Jobb ezt gyorsan magunk mögött hagyni és mihamarabb felpörgetni, motiválni magunkat. 
 
Határozd meg céljaidat, tervezd meg az évedet.
Én már előző év végén az utolsó hónapban elkezdek gondolkozni, összeírni, tervezni a következő évemet. Hogy egyszerű legyen mondok pár példát ami témába vág.
Cél lehet: pénzt keresni a zenéléssel, külföldön zenélni, kiadni a saját zenéimet, csinálni egy weboldalt, 10.000 like elérése a facebook-on, de lehetne még sorolni.
cikk kep 01 minimal_art_family_maf_tv_studio_dj_underground_techno_house_deep_pioneer_cd200_nexus_xone_vinyl_stream_live_hungary_tech_bass_oktatas_probaterem_bakelit_gyakorlas_tansolyam_kepzes_buli_party
 
Ha idáig végig olvastad a cikket, akkor neked is vannak céljaid! Ezeket írd be egy szövegszerkesztőbe (papír alapon is dolgozhatsz, de nem javaslom, mert hozzá fogsz írni, ki fogsz húzni dolgokat és a végén már te se fogod átlátni a jegyzeteidet). 
Nem baj ha több célod is van sőt, ha most csinálsz ilyet először, akkor ne csak egy évre, 5-10 évre is gondolkozhatsz előre. Én is hajlamos vagyok túlzásokba esni, sokszor őrült dolgokat beleírni, de csak bátran, nekem nem egyszer jöttek be ezek a húzások. Ezekről majd szó lesz a későbbiekben ígérem. 
Ha megvannak a célok csinálj egy fontossági sorrendet, hogy tisztán láss, mit miután fogsz csinálni.
 
Pl: A célok alá kezd el beírni azokat a feladatokat/feltételeket, amiket meg kell valósítanod ahhoz, hogy eljuss a kitűzött célodhoz. Erre szánj több időt gondold át jó alaposan legyél körültekintő hiszen ez lesz az út amin elindulsz. Ha rosszul választod meg az ösvényt nehezebb lesz a dolgod. Ha kell kérd ki mások véleményét, nézz meg olyat, aki már megvalósította, kérj segítséget, tanácsot. Ahogy ez összeállt nagyjából tudsz már kalkulálni az idővel, és ha olyan jellegű akkor a  kiadással is kalkulálni.
 
cikk kep 01 minimal_art_family_maf_tv_studio_dj_underground_techno_house_deep_pioneer_cd200_nexus_xone_vinyl_stream_live_hungary_tech_bass_oktatas_probaterem_bakelit_gyakorlas_tansolyam_kepzes_buli_party2
Ettől a pontól kezdve határidőket szabhatsz magadnak, és kiszámolhatod mennyi időbe és mibe fog ez kerülni neked. Saját szabadidődet áldozod be, olyan elvárásokat ne tegyél magaddal szembe amire nem vagy képes, mert csalódás és pofára esés lesz a vége. Inkább lassan, de biztosan. Egy részfeladatra szánj több időt. Nagyobb sikerélményed lesz, ha előbb érsz a célba, aminek majd a pozitív hatásait fogod élvezni, mert motiváltabb, elszántabb leszel. 
 
Remélem írásom ösztönöz ,és segít céljaid, álmaid elérésében.
 
Ha tetszett ez a cikk kérlek oszd meg ismerőseiddel is, építsük együtt közösségünket.
 
Sok sikert, boldogságot és kreatív tervezést! 

 

Hasonló cikkek