Free plugin: Krush

minimalartfamily_maf_tv_web_pics_krush

2017.01.26 | Free plugin: Krush

Ismét egy ingyenes dologgal jelentkezünk, ami ezúttal egy plugin, ami bárki számára ingyen használható, telepíthető. Az ingyenes plugin gyártója a Tritik, terméke pedig Krush névre hallgat. A maga 4.6 MB-os méretével minden Windows és Mac operációs rendszeren teszi a dolgát 32 és 64 bites környezetben. Windows esetében azt gondolom Win7 minimális követelményként ma már alap elvárás.

A külsőre egyáltalán nem csúnya megjelenésű plugin nekem rögtön elnyerte tetszésemet. Szép kialakítása mellett az egyik legjobb ingyenes bitcrusher pluginok közé sorolható. Bitcrusher effekteknél általában nem vagyunk elárasztva gombokkal tekerőkkel tehát már ebben sem a szokványos a Krush, ami egyben egy distorsion eszköznek is mondható. A felületén többek között találunk egy analóg modellezésű filtert és egy drive, wet csúszkát. A modulációs szekcióban van nekünk: drive, crush, dwsp, freq és resonancia tekerőnk.

Amit még szeretnék kiemelni az a program méretezhetősége ami lehetővé teszi, hogy beállítsuk a számunkra ideális arányt a monitorunkhoz, ezenkívül van freeze funkció amivel új preset betöltése esetén a régit beállításokat is meghagyja. Apropó, 25 preset van gyárilag a Krush-ban. Ha felkeltettem érdeklődésedet nincs más dolgod, mint meglátogatni a lenti linket. Ha tetszett a cikk, kommentelj vagy oszd meg bátran. Végezetül pedig jó zenélést kívánok! :)

David Salow

 

Krush gyártó honlapja

Tritik Krush DEMO video:

Hasonló cikkek