Allen&Heath Xone96 Workshop

Date: 
szombat, október 27, 2018

A Minimal Art Family nem csak a tehetségek gondozására fektetjük a hangsúlyt, hanem nyílt napokat bemutatókat tartunk, hogy néha néha bepillantást nyerhessen a nagyközönség a színfalak mögé.
Ezúttal egy igazi nagy dobással az Allen&Heath család legújabb gyermekét a Xone96 profi dj mixerét Európa több országa után hazánkban is bemutatjuk egy WorkShop keretein belül.

Horvátország és Szerbia mellet Budapestre látogat el SpinnZinn a márka nagykövete, hogy úgy mutassa be a keverő minden centiméterét ahogy senki más nem tudná.
További előadóink: Miami-ból érkezik Rod B., a Szerbektől DJ Filip Fisher. A Magyar oldalról DJ Budai, Bohumil (Official) és Andrija Jäger lesz jelen.

Az bemutatók Angol és magyar nyelven fognak történni. Terméseztessen beszélgetni kérdezni és kipróbálni, csavargatni, tesztelgetni lesz lehetőség.

Keverők amik a helyszínen lesznek:
Xone96, Xone92, Xone42, Xone PX5

Pontos program és menetrend hamarosan....

A WorkShop után a külföldi fellépőkkel a nagyterembe MasterClass néven folytatódik az este. A különböző keverőkön más más technikával fogják bemutatni a legújabb produkciójukat.

LineUp:
SpinnZinn Miami
Rodrigo Barreto-aka Rod B Miami
DJ Filip Fisher Belgrade
Andrija Jäger

A kisteremben a Minimal Art Family feltörekvő újoncai fogják bontogatni a szárnyikat a már jó ismert The Kids Play Techno sorozaton belül.

Betti
CurlyBeat
Goatand
Jeffery&Jemal
MR.KM
Nuel_official
Subecz
Dj Xandra
Zerogee

A rendezvény délután 4 órától látogatható kedvezményes italárakkal várjuk a korán érkezőket.
Valamint a múltkori rendezvényből kiindulva biztosak lehettek a ráadásban is. ;)

Hívjátok meg ismerőseiteket, barátaitokat és legyetek részesei ennek az egyedülálló eseménynek ismerkedjetek meg beszélgessetek fellépőinkkel és bulizzatok velünk az új generáció zenéire.

Belépés / Entry
!!!A workshop ideje alatt a belépés ingyenes!!!
A MasterClass és a The Kids Play Techno Rendezvényre
Belpő: 1000 Ft - 3 Eur

Megközelítés
Under Budapest
Cím: József krt. 60 Budapest, 1085