Rólunk

A Minimal Art Family, más néven MAF, egy fiatal művészekből álló csapat, melynek célja a kultúrélet szférájának betöltése, a művészei bemutatása, népszerűsítése és megismertetése, illetve a közösség összefogása, melynek érdekében számos programmal és rendezvénnyel kedveskedünk.

Kreativitásunk több ágon valósul meg: Művészek, Producerek sokasága igyekszik átnyújtani az érdeklődőknek az igazi MAF élményt.

Művészetünk egyszerűsége mindenki számára befogadható, feldolgozható, stílusunk nem határolódik el az underground szélsőséges irányzatoktól sem.

Grafikusaink, divattervezőink gondoskodnak az egyedi szabású és mintájú ruhadarabokról, amivel tovább népszerűsíthetjük a MAF brend-et.

Szervezetünk sokszínűsége is azt mutatja, hogy nem csak egy adott réteget, érdeklődési kört foglalkoztatunk.

Csapatunk felkarolja a feltörekvő tehetségeket: a 2011-ben induló Minimal Art Family TV (MAF TV) lehetőséget nyújt a bemutatkozásra minden olyan művész, zenész, dj, producer számára, akik szeretnék megmutatni magukat.

Rendkívül színes és változatos műsorunk minden héten a hét utolsó napján, azaz vasárnaponként este 18 órától - 21 óráig ÉLŐBEN látható. Akik nem tudnák figyelemmel követni az élő adást, azok számára a videó archívumban az összes korábbi adás visszanézhető. Célunk, ezzel egy közösség kialakítása, amely felé információt, kulturális impulzusokat és az aktuális trendet tudjuk kommunikálni, közvetíteni. Változatos programjainkkal, különböző zenei stílusokkal megpróbáljuk mindenki érdeklődését felkelteni és ezzel mindenki felé nyitni.

A baráti szerveződés idővel kinőtte magát és egy komoly nemzetközi szervezeté alakult. Egyre több művész csatlakozik hozzánk, rendezvényeinken egyre több érdeklődő jelenik meg.

2016 Januárban bejegyzésre került a Minimal Art Family Records. Fő stílusa a kiadónak a Minimal és a Techno. Saját művészeink mellet számos vendég és feltörekvő tehetség munkájával találkozhatnak majd.

De mindez nélkületek nem sikerült volna, ezért ez legfőképp ez a Ti érdemetek.

Köszönettel Minimal Art Family